A C T U A L I T Y – B R E I – ‘V I K’ een oor aan zodat die

Wèl Toerékeningsvatbaar.. dùs zijn die

Wèl Toerekeningsvatbaar… Dus zijn die Psychiaters die dat eerst niet vonden..nu zèlf Ontoerekeningsvatbaar ? Anders zou het toch een U T O Y A P I worden dat iederéén die niet goed bij z’n hoofd is , doorgeschoten raakt, en daar door de Eilanden dans van die Moordpartij van U T O Y A in Noorwegen ontloopt ..Je hebt dan wel een ‘gaatje in je Hoofd!!’.. Dus

Share
Dit bericht is geplaatst in Anders Breivik / aanslag Noorwegen, Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>