A C T U A L I T Y- B- É N D E M O L L I S E R I N G – V- É C H T S C H E I D E N !! How low can you get B- E N D E M O L !!

D E B É N D E M O L L I S E R I N G v d V – É C H T S C H E I D I N G S Maatschappij

Béndemol en R T L – R éét T e L ól !! gaan V É C H T S C H E I T T E N T over de Buis..
Vorige week werd ik op Radio 1 in een Panel geconfronteerd met een Hàrd – verscheurende K E I – H A R D E Vader .. waar van ik écht over mijn Nék ging .. Al was ik al van te voren gewaarschuwd, terwijl ik het Prgramma ‘an sich’ niet had gezien.. En ook niet van plan was om het terug te gaan zien.. Ik had eindelijk eens een ‘Uitzending Gemíst’, en was niet van plan daar op terug te komen..Vandaar dat ik dit Programma vanavond niet eens Boycot .. wat Kinderlijk éénouder is, eh, kinderlijk éénFouttig is.. ik zie die Béndemol en Rééttelol überhaupt niet staan.. Ik hiou mijn Leven wel ‘gescheiden van dit soort ‘Rand-debielen’.. die geen enkel Vatzoen in hun Blazoen hebben.. En totaal geen Onder-scheidingsvermogen , en alleen maar uit zijn Op Kijk en Verzwhijgcijfers Inderdaad dit soort Mensen en T V- bedrijven moet je tegen zichzelf in bescherming nemen en Mediamonologisch Afdrijven in een Sabortage -Kliniek voor Gnééstelijk – Gedandycapten….

je moet de Boel wel uit elkaar houden

D E B É N D E M O L L I S R I N G van de T V – verdwaasde Maatschappij Zie ‘ É C H T S C H E I D E N doe je Privéé en niet op de T V !!

Share
Dit bericht is geplaatst in E C H T S C H E I D E N, Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>