A C T U A L I T Y – Ageeth Scherphuis Overleden voor Arno Zijlstra

F A C E B O O K – Overzicht over A G E E T H S C H E R P H U I S
Meer Anno Zijlstra
Herinner me haar als presentatrice van een kinderprogramma in de begintijd van de NL NTS tijd, nog niet veel mensen hadden toen een TV dat was toen iets nieuws , ik weet het niet helemaal zeker was zij’tante Hanny’ die het kinder dierenprogramma op woensdag middag presenteerde met de titel ‘wie heeft mijn marmotje gezien’ ? Mies Bouwman komt nog wel eens langs, op de NL TV fenomeen , grand lady NL omroep. Mijn vader had als eerste een TV Boutenslaan te Einhoven jaren 1957, huiskamer zat vol kids op woendag middag…..

Ageeth Scherphuis overleden
nos.nl

In Amsterdam is de journaliste en tv-omroepster Ageeth Scherphuis overleden. Ze was 79 jaar…

1.Anno Zijlstra mijn zonntje is nu 5 jaar , zou jong was ik ten tijde van die eerste TV die door ‘Sinterklaas gebracht werd’, verbaasde me als kind wel hoe Sint dat dan deed, maar als kind geloof je vrij veel, is iets wat je later weer af gaat leren, jammer eigenlijk dat verlies van onbevangenheid..

.Joshua Hoogveld http://www.telegraaf.nl/binnenland/11923512/__Scherphuis_overleden__.
Zie Mooie Foto van toen

Ik dacht dat ik hier net iets geplaatst had Zie mijn eigen bijdrage over De Draaideur in de R A I tijdens Open Het Dorp Ageeth Scherphuis was niet Tante Hannie.. Dappere Dodo op Woensdag -middag inderdaad voor een Stuiver naar de Buren.. Twee dagen of één dag later in 1 9 6 2 overleed Prinses – Koningin Wilhelmina op Het Loo Begrafenis hélemaal in het W I T Groet á Vous Joshua Hoogveld

1.Anno Zijlstra ‎Joshua Hoogveld, erg mooi deze posting , K.Wilhemina schreef een prachtig boek:”Eenzaam maar niet alleen’ de titel was bijzonder, dappere vrouw, Mik en Mak met Donald Jones …..sweet memories…..mijnmoder is nu 88 vitaal ze had wel iets van Scherphuis, ook een beauty, vond mijn vader zaliger zeker, hij had gelijk..6 minuten geleden · Vind ik leukVind ik niet meer leuk.Joshua Hoogveld Ja en Ageeth Scherphuis was ook net niet maar wel jarenlang De Vriendin van Joop van Thijn V N Je moeder is Twee maal 8 dus 16 Jears Young.. Those we”re the days.. en toen kwamen the Roaring S I X T I E S écht los ná 1 9 6 2 wordt ongetwijfeld vervolgt al het maar niet naar aanleiding van weer een Stèrf -geval is .. Zeker als die ene T V -dame verschijnt.. U weet wel wie ik bedoel na dit Onderwerp.. Maar dat mag je nooit Hard opschrijven.. Ben weer weg !!

E EN Z A A M maar Niet Alléén was zeer besproken in die jaren.. 1 9 6 2 Ook het jaar van de E L F S T E D E N T O C H T !! Nee niet Hélemaal in Februari 1 9 6 3 was het Stervens Stervens Koud Drie meter Hoge Sneeuw -duinen De Eb en Vloed aan zee waren bevroren, Reinier Paping won de Elfsteden toch 1 9 6 3 – tig met Oude Kranten.. een Buurjongen uit ons Dorp deed mee en die was op slag Beroemd in ons dorp dan.. Maar die Jaren waren ook onvoorstelbaar A R M in Financiëel opzicht en A R M in Cultuur Niet alleen Reinier Paping had Kranten.. maar Héél Nederland zat met Kranten Dicht Léés De Avonden.. wat wij überhaupt niet mochten Lezen.. Dit verhaal wordt ongetwijfeld vervolgt in Mijn Herinnering ! Voor A R N O Z I J L S T R A !!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>