A C T U A L I T Y -Á Ú D E R S van Slachtoffertjes van Robert .M

A Ú D E R S van Slachtoffertjes zullen R O B E R T . M \'Betaald\' zètten !!

Richard Korver heeft als Advocaat maar weining woorden nodig om duidelijk te maken, dat Robert. M sowieso ‘Levenslang’ heeft voor de Uitspraak er is.. Omdat Robert. M meer dan I miljoen argumenten moet ontkennen , om onder deze Juridische eis uit te komen.. Namens De A Ú D E R S zullen ze ‘m ‘Betaald’ zètten..

Share
Dit bericht is geplaatst in A F S T A N D nemen van Mark Rutte en Geert Wilders, Hofnarretje, Nieuwsuur, Robert M, T B S - Kliniek en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>