A C T U A L I T Y – W C D A is natuurlijk voor S T R O N T Wikkelinkshulp

C D A – Komprominenterende Strontwikkelinkshulp krijgt Kritiek..

En Krijgt een M E S T K A R vol Kritiek over zich heen.. D U M P E N die StrontWikkelinkshulp over de Hoofden van de W – C D A – Prominènten..
Daar worden ze net als de Ruth Peetoom achterban Scheit- en afscheits –
ziek van

Share
Dit bericht is geplaatst in A F S T A N D nemen van Mark Rutte en Geert Wilders, Bezuinigen / C P B .., C A T S H U I S, C D A, G E E R T W I L D E R S, Geen categorie, H E R O B R I N K M A N, Kabinet - niet, Mark Rutte, Nieuwsuur, Ontwikkelingshulp / Ontwikkel i n k s Hulp, P v d A, PowNed, R O N A L D P L A S T E R K, R U T P E E T O O M / C D A, R U T T E : We doen geen Mededelingen.. en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>