A C T U A L I T Y – Uitslag vanmiddag 1 6 : 0 0 Uur Nieuwe Fractie Voorzitter P v d A á á á…..

 

Hans Spekman en Bonen blijf lèkker Dromen

Hans voor Spekman en Bonen
De Uitslag zal één Persoon
Ont -tronen
Spekman en Kas
toen bleek dat
Het Plasterk was

De Plastèrkiteit ís
de Partij van de Arbeit

Share
Dit bericht is geplaatst in A F S T A N D nemen van Mark Rutte en Geert Wilders, C D A, D W D D, Debat op 2, J O B C O H E N, Kabinet - niet, Makkers Stáákt Uw W I L D E R S - Geráás.., Mark Rutte, Nieuwsuur, P v d A, R O N A L D P L A S T E R K en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>