A C T U A L I T Y – Tégenwindesheim – Tegenwindst – Afgeschreven

Wind des heim òf Voor de Windesheim heeft last van Tegenwindesheim/Inspectie Onderwijst Wind dès Geheims er géé Jhoernalistieke Doekjes om..Ze hebben er geen Hoge School en Pet van op Afgeschreven voordat je je journalistieke Papiertje wat dus geen Réét – voorsteld hebt gehaald.. Jpournalistiek Niveau van een Buurt-krantje??… 3 6 0- studfenten 8 6 hadden nooit een D Ì P – Ploma mogen krijgen.. Misschien kunnen ze alsnog een Vitriool-journalistieke- carrièrre beginnen? Voor die Stad aan de I J S S E L is dat wel een Opge Z W O L L E T A A L streek..

Share
Dit bericht is geplaatst in D I P L O M A 'S, W I N D E S H E I M en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>