A C T U A L I T Y – ‘T E K O R T K O M I N G E N..’

Maar de T È K O R T K O M I N G E N van dit Kabinet…

Maar de Tekortkomingen van dit Kabinèt Nít blijken veel Begroterlijkr te zijn dan die 1 Mrs bezuinigingen op ‘K-Óntwikkelinkshùlp

De T E K O R T K O M I N G E N van dit ‘Kabinèt -níet’ lopen behoorlijk op !!!….

Share
Dit bericht is geplaatst in A F S T A N D nemen van Mark Rutte en Geert Wilders, Bezuinigen / C P B .., C A T S H U I S, C D A, G E E R T W I L D E R S, Geen categorie, Justitie, Kabinet - niet, Mark Rutte, Nieuwe Fractie - Leider P V D A !!!, Nieuwe Fractie - Voorzitter P C D A !! Diederik S A M S O N !!, Nieuwsuur, Ontwikkelingshulp / Ontwikkel i n k s Hulp, P v d A, PowNed, R O N A L D P L A S T E R K, R U T P E E T O O M / C D A, R U T T E : We doen geen Mededelingen.., Rutger Castricum. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>