A C T U A L I T Y – P O W P O W P O W – Ned jes er snel vandoor gaan?..

Pauw P o W Ned jes er Keihard vandoor gaan?…

” Ze “… Regering  ‘Overwegen’ er nog sneller dan Pauw Powned-jes er van door te gaan ..Hoe Sneller Hoe beter..  Hard – Verscheurend er kan het volgens velen niet

Share
Dit bericht is geplaatst in J O B C O H E N, Kabinet - niet, Makkers Stáákt Uw W I L D E R S - Geráás.., Mark Rutte, P v d A, Rutger Castricum en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>