A C T U A L I T Y – Ook de Schandknapen willen namens Ben K N A P E N opheldering over

De Zwarte Pieten van de Onderhandelingen

Worden doorgespeeld naar de Schandknapen van het W C D A.. waarop Ruth T R U T H P E E T O O M B E N K N A P E N op Opheldering van de Nonwikkelinkshulp heeft gevraagd..

Er komt weer een Leuk C D A – Congress aan om de Stekker er Définitief uit te trekken

Share
Dit bericht is geplaatst in A F S T A N D nemen van Mark Rutte en Geert Wilders, Bezuinigen / C P B .., C D A, Debat op 2, Geen categorie, H E R O B R I N K M A N, J O B C O H E N, Justitie, Kabinet - niet, Mark Rutte, Nieuwsuur, Opiniepeiling, Opstand in Achterban - C D A, P v d A, PowNed en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>