A C T U A L I T Y – Het Ruttenieren van niets-zeggende verzwijg-plichten..

Ja ,ik kan U niets vertellen R O N

Maar R O N F R E S E R U wíst toch wel dat Rutte al J á á á á ren niets te melden had. Daar heb je geen gesloten Deuren of Hekken voor nodig

Share
Dit bericht is geplaatst in A F S T A N D nemen van Mark Rutte en Geert Wilders, C A T S H U I S, Geen categorie, J O B C O H E N, Justitie, Kabinet - niet, Kabinetsbegroting, Mark Rutte, Opiniepeiling, P v d A, R O N A L D P L A S T E R K, R U T T E : We doen geen Mededelingen.., Rutger Castricum, S G P - Jongerendag en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>