A C T U A L I T Y – Elsevier neemt namens Mauriche de Hond geen Blad voor de Mond..

Z È T  – E L S maar naast M A R K om hem met z’n Zetel-verlies te Troosten!!

En de Kiezer slaat dus blijkbaar nu al een bladzijde om . Als ze in Het Torentje en het Catshuis deze Uitslag horen komen ze er nooit meer uit !! Omdat ze er toch al niet uitkwamen..   En Diederik S AM S O N I T E  kan ook na de Verkiezing zijn Koffers Pakken.. Geert Wilders kan zijn Politieke Pruik in   ‘Het C O T S H U I S’  achter laten.. En vlgs Ingelichte en Op – gelichte Haagsche Kringen  zijn de Politieke Verschuivingen zo groot dat ze daar niet tegen op te verzekeren vallen.. Ze staan straks op straat en met de Politieke Bek open, die de Tand -arts en Verzekeraar niet nog langer wenst te verzekeren..Ik V E R Z E K E R  U  dat ook zonder Bier het Trio toch in ‘Politiek Coma’  raakt, wat Politiek gezien ‘Lawine van Kritiek mooi narchisch nog al gevoelig ligt’… en ook dat ze dat  zelf moeten gaan betalen..Dus Verkíes – zingen boven Stemmen. En Waxine Verhagen ‘Het Eeuwige Wicht in K O T S  welbehagen’  vercorpuonaleert daarmee alle H H Poliníettici.. Définitie v Parlement is dus  : Praten en Liegen tegelijk.. Maar die laatste politieke Dopinie líegt er ook niet om.. Het Oude Adagio doet dus weer opgeld : Wie zijn Kiezers belazert, zegt de Kiezer : Ben jij nou hélemaal belazert..Comapolitiek dus..en Hoelang dat duurt?.. Tot aan de volgende Verkiezing, en reken maar dat de Kiezer op het Uittrekken van de Stekker niet bezuinigt..

Share
Dit bericht is geplaatst in Bezuinigen / C P B .., C O M A, C O M A Z U I P E N, Kabinet - niet, Makkers Stáákt Uw W I L D E R S - Geráás.., Mark Rutte, P v d A en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>