A C T U A L I T Y – Door Bezuiniging van 1 mrd zie je duidelijk wie er ‘Onder-Ontwikkeld ís !!’..

De Moeilijke Fase van de Week dat Hardleers van Geert W. de Opdracht kreeg

De Moeilijke Fase van deze afgelopen Week was dat Geert W.-éé je gebéénte – Hardleers opdracht gaf om de Ontwikkelinkshùlp aan M A U R O onmiddelijk stop te zetten.. Lijkt mij béter om Gèrd Hàrd – Leers en Geert W, zonder ontwikklíks-geld voor goed naar M A U R O T A N I Ë te sturen

In Liembourg – Maestriech zeggen ze: Dat L E U G er niet om

Share
Dit bericht is geplaatst in A F S T A N D nemen van Mark Rutte en Geert Wilders, Bezuinigen / C P B .., C A T S H U I S, C D A, G E E R T W I L D E R S, G E R D - H À R D - L E E R S, Justitie, Kabinet - niet, Kabinetsbegroting, Nieuwe Fractie - Leider P V D A !!!, Nieuwsuur, Opiniepeiling, Opstand in Achterban - C D A, P v d A, PowNed en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>