A C T U A L I T Y – Benieuwd wanneer ze in eigen Vingers gaan snijden op de Begroting..

Regerings – M A S H snijdt aan twee Kanten

Als dat zo door gaat, moeten Particulieren aan deze Regering ‘Ontwikkelinkshulp geven..’

Share
Dit bericht is geplaatst in A F S T A N D nemen van Mark Rutte en Geert Wilders, Bezuinigen / C P B .., C A T S H U I S, C D A, G E E R T W I L D E R S, Geen categorie, H E R O B R I N K M A N, J O B C O H E N, Justitie, Kabinet - niet, Mark Rutte, Ontwikkelingshulp / Ontwikkel i n k s Hulp, Opiniepeiling, R U T T E : We doen geen Mededelingen.., Rutger Castricum en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>