A C T U A L I T Y – Alarm- nummer één Uur Onbereikbaar !!

Het A L    À  R  M -   nummer van dit Kabinet is wegens de Bezuinigingen al maanden Onbereikbaar voor enig E M P A T H I E ! Maar F N V heeft nu toch weer De Lachers op zijn hand,  na Uitspraak  kort geding.. Wie het Laatst lacht …. lacht  het  Bést !!  Benieuwd wie straks na H-àkkoord – Cotshuis De Lachers op de hand heeft.. Of de Huilers bij het C D A ….

Share
Dit bericht is geplaatst in A F S T A N D nemen van Mark Rutte en Geert Wilders, Bezuinigen / C P B .., C A T S H U I S, C D A, G E E R T W I L D E R S, Geen categorie, H E R O B R I N K M A N, Justitie, Kabinet - niet, Makkers Stáákt Uw W I L D E R S - Geráás.., Mark Rutte, Nieuwsuur, P v d A, R O N A L D P L A S T E R K, R U T P E E T O O M / C D A, R U T T E : We doen geen Mededelingen.. en getagd , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>