A C T U A L I T Y – A Ú D E R S van Misbruikte Kinderen ter Discussie..in Zaak Robert. M…..

 http://www.nu.nl/binnenland/2761394/spreekrecht-ouders-bod-in-zedenzaak.html/

Kunnen we Tjalling van der Goot  Jadvocaat van Robert. M , niet Doodzwijgen. Laat staan te spreken van Robert.M

Share
Dit bericht is geplaatst in Advocaat - Robert .M // Tjalling van der Goot, Hofnarretje, Justitie, Kabinet - niet, Makkers Stáákt Uw W I L D E R S - Geráás.., Mark Rutte, T B S - Kliniek en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>