A C T U A L I T Y – Mannen met een keppeltje op mogen sowieso niet Gòk ken maar Dankzij Donner en Hoog er Vér Raad

Anti G O K – Terreur van De Stata der Nééderlanden door L O T T O !! En wederom Het Failliet van de Vrijheid op Internet !!

Wil ik er wel een G Ó K J E  op wagen dat niemand meer bij L O T T O gaat spelen..of er een G O K  op waagt Maar als U een Buitenlands – Paspoort hebt !! In Néé – der – Land  . Hoe zit dat dan Juridisch?? Herr Donner – Wetter en H H Ha Ha Heren van de Hoge Raad én Vér Raad.. toch eens een J A D V O C A A T  raad plegen..

Wat een L  O  T  T  O  -  B À L  zèg Die Dònnerwetter …..

Share
Dit bericht is geplaatst in Kabinet - niet, L O T T O -Verboden te Gòkken, Makkers Stáákt Uw W I L D E R S - Geráás.., Mark Rutte en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>