A C T U A L I T Y – L A C O R R U P T I O N I D i J U S T I T I A Made in I T A L Y

Silvio Berlusconi Vrijgesproken Rechtszaak is Verjaard.. 

 Silvio Berlusconi ís ‘Vrij-gesproken’ Nu Vrijgesproken maar dat betekent dat wij nu écht van ‘m af zijn Vrijgesproken En hij is dus ook Verjaard Dà ‘s Préttig om te horen.. Zijn we eindelijk voor goed van ‘m af.. Of begint nu pas de Wèrkelijke Corrutione van I T A L I A  te dagen… Benieuwd wat er nog meer komt opdagen.. La Justitia Corruptia Made in I T A L Y

Rechtszaak tegen Silvio Berlusconi  – Verjaard Verklaard daar door Vrij gesproken !!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie, S I L V I O B E R L U S C O N I en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>