A C T U A L I T Y – De B E D op Twee # Debat op Twee

 D E B A T O P 2   D E  BE D op T W E E  en Camera op Dè P O E S van Mevrouw Oerlemans … Geluid Ja? Alles Loopt !! Wij Tékenen er voor  U ook Meneer Oerlemans?? !! als U écht een Kà U Thee Programma wilt maken : Gebruik of MISS bruik dan Uw eigen Dòmroepster !!

Debatop2 Sexuality-TV Camera op ‘Poes’ van  Mvr Oerlemans  Inzoomen  Ja.. nog meer inzoemen  …C U T …en morgen toestemming aan Reinout Oerlemans vragen Maar als ie geen Toestemming geeft ? Ja dan komen we niet Klaar .. Jongens Dit staat toch niet op Tape? Hè?

Joshua Hoogveld ‏ @ACTUALITIES #debatop2 #Sexuality-TV #Camera op Mvr #Oerlemans #Inzoomen ja nog meer inzoemen #CUT en morgen toestemming aan ReinoutOerlemans vragen #in 

#Debatop2 #Debatoptwee #BertvandeVeer is zo te zien “ZiendeBlind” #in Geef mij maar de VU VU ELTA Camera op de Poes van Mevr Oerlemans?

Share
Dit bericht is geplaatst in C O M A, Debat op 2, Nieuwsuur, Reinout Oerlemans, V U en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>