A C T U A L I T Y – Anil Ramdas.. 5 4 + Kiest er voor … zie onder aan zojuist opRadio 1 Verklaring van N R C

A N I L R A M D A S 5 4 + Overleden.. Van Blauw Licht naar Zwart Licht?? 

Nou ja, Weer één briljant iemand afgeschreven..Anil Ramdas Blauw Licht – Zwart licht dus 54+ Volgens Laatste informatie op radio 1 van N R C heeft Anil Ramdas op zijn 5 4 – tigste verjaardag gekozen voor zijn allerlaatste verjaardag.. zo juist op Radio 1

Share
Dit bericht is geplaatst in Anil Ramdas, Kabinet - niet, Mark Rutte en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>