A C T U A L I T Y – Zwarte boek van een Blonde Herdershond..

Haagse P V V B L U F op het V E R K E E R -de Politike Been gezet !! 

Dagelijkse Nieuwsbrief|28-jan-2012|Haagse PVV moest klachten over verkeer verzinnenOp het verkeerde Politieke Been gezet.. Dat noemen wij “Pootje’ Líchten. Dat Zwartboerk wordt nu nog Zwarte waardoor De P V V in een Zwart Gat van de S P valt.. Literair Zwartboek : De Ontdekking van .. Mijn Hémel wat noa weer!!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>