A C T U A L I T Y – What The H A C K Ik heb niet gekeken Reden : Youp van ‘t Hek je #Sluiten

What The H A C K Ik heb niet gekeken Reden..Youp van ‘t Hek je #Sluiten In de jaren Tachtig  Heb ik mijn Teksten aaan Youp van ‘t Hek laten lézen !! Kon ie niks mee.. O kee.. Tot mijn verbazing zag ik in Oude Jaars programma paar jaar later  Deze Tekst terug komen.. die ik dus zelf geschreven had, en hem heb laten lezen  : Youp je woonde toen vlakbij Surinamer plein!!  : “Als je je Klóten voelt moet je je handen uit je Zàk halen!!” Te verbijdsterd keek ik.. Daarna nooit meer naar Youp van ‘t Hek gekeken #Hekje Sluiten !!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

4 Reacties op A C T U A L I T Y – What The H A C K Ik heb niet gekeken Reden : Youp van ‘t Hek je #Sluiten

 1. kitty zegt:

  ik houd niet van Youp van het Hek.
  het stond echter op de achtergrond op waar ik was gisteravond.
  ik had voortdurend het idee dat het playback was.
  het geluid ging niet gelijk met zijn mond.
  ik kan, al zou ik het willen, geen zin verstaan van zijn betogen omdat ie zo erbarmelijk articuleert.
  dat zullen wel meer slechthorenden hebben bij hem.
  laat maar waaien dus, die Joep.

 2. Bartholomeus zegt:

  Haha, ik ben al jarenlang allergisch voor dat brallerige geschreeuw van die Hek… :-)
  En ik had oudejaarsavond wel wat beters te doen dan deze platte bruller te ondergaan…

  • Joshua zegt:

   G À L – L È R G I S C H zul je bedoelen
   En die Schrééuw -Lélijk is ook niet
   te P A Ú L E N !! Hou je Maulen!!
   Vlgs Kijk zwijg en Luistercijjfers
   Hoogste Kijk Nicht heid !!
   Maar ik ken toch velen die
   Níet hebben gekeken!!
   En die hadden niet eens hun
   Handen in hun Zakken…………….
   Dank voor Uw Réactie !!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>