A C T U A L I T Y – Hangen verdacht vroeg veel Hélicopters hier in de Lucht

Olé Oléé Oh Lééder gaat vrijuit..Velen voelen zich daaronder “Vrij-gelaten!!”..

Want als ze er ‘Lucht’ van krijgen waar ie uithangt…zelfs Uithangborden worden omgedraaid om iederéén maar op een Verdwaalspoor te brengen vandaag .W- ee H- á komt in de ‘Loop van een Geweer’ ,zonder tegen verweer Vrij !!Ik zou  toch “Vrij-geláten’ zijn, en in geblindeerde auto Op Vrijersvoeten Oh,het gaat over W il H elmus Oh Lé Oh leeder naar nu wordt vernomen, is Brom Moscowicz in belang van zijn eigen verleden, onder dwangsom van opgestreken onvermogen ondergedoken.. Om te voorkomen dat ie jaren in opdracht van Willem Hollééander moet Bròmmen..En Téfa Jinèkcrichequebookheefteen Verzwijgplicht opgelegd gekregen waarop ze nog riep “Geen Stijl!”……Wordt Vervolgd!! Zéker Wéten.. ? ..?..

Share
Dit bericht is geplaatst in Kabinet - niet, Mark Rutte en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>