A C T U A L I T Y – Geert Wilders wil weer H K H Béatrix Toespreken

          Geert Wilders is weer op z’n Teentjes getrapt!!

Share
Dit bericht is geplaatst in Kabinet - niet, Mark Rutte en getagd , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

4 Reacties op A C T U A L I T Y – Geert Wilders wil weer H K H Béatrix Toespreken

  1. joosttiboschsr zegt:

    Jammer nou, dat de Koningin “doe eens normaal, man” niet uit haar mond krijgt, laat staan twittert! Maar goed ook, heel Nederland zou over haar heen vallen. Dat kun je niet maken, als je onder ministeriële verantwoordelijkheid leeft en niet gedoogd wordt. Om dat wel te kunnen moet je lid van de tweede Kamer zijn,verantwoordelijk voor het landsbestuur en gedogen of gedoogd worden! Dan mag je doen en zeggen wat je wilt! Zelfs de zotste dingen.

  2. rikus zegt:

    Ik vindt dat mijn opponent een beetje dom aan het doen is
    Het merendeel van het volk is oranje gezind
    Ook Wilders gezind en dat gaat sus niet samen Geert

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>