A C T U A L I T Y – Ad – V Í E S aan : Gewoon even na denken voordat je in een Zwart Gat terecht komt Want de M Í S Bruikte komt er daarna voor Eeuwig niet af

G * Déétman z\’n best al 2000Jaar geleden om M Í S – Bruikbare Aanwijzingen te vinden maar kon er geen Vinger achter krijgen!!/

Deetman z’n Bèst 2000 Jaar geleden maar Want toen waren er ook al M Í S – Bruik bare Aanwijzingen dat er iets goed M Í S was in die K E R K !!  Maar ja, als je je hele Leven aan Het Kruis moet geloven wil je er aan een Écht Kruis wel eens In- Geloven!! Kruis of Mond ? Kruis Of Munt Nou zie je eens wat er van

K O N T !! I N  N U E zijn de Naakte Feiten die Kontinu de Paters en Priesters van de Schein=-g-heilige K E R K blijven Achtervolgen !!  En mijn Jeugd in die Verschrikkelijke K U T T H O L I E K E – K E R K en Tijd blijft ook mij Wachtervolgen !!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>