A C T U A L I T Y – A ai Jaai Jaai J A J A X !! Wat zal het Kà-woord van U T rècht zal zege – Vieren Vaak zijn gevallen in de Bus

Wat zal bij A J A X vaak het Woord met een “Kà” van – U T R E CH T zijn gevallen in de Bus terug !! 

 Niet alléén Z È S – Vieren de Overwinning.. Utrecht is Burgemeester over A J A X dus geen Feestje op dat Plein ……. Zege – Vieren…. Zes -Vieren ………..Benieuwd of Eberhard de Laan uit gaat na deze Wedstrijd? Mogen er nog wel Rouw-stoeten op Het Museum-Plein?

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>