A C T U A L I T Y – Ook Troonrede van Bé há Tricks in Drie Delig..

 Hare Maai yes Tijd om óók Kleur te bekennen draagt zij een Drie-delig Af-Grijs-se-Lijke Troonrede voor  Zelf draag ik een Middel-Maat-pak van mijn Hart  die ik niet onder Stoelen Of Banken steken maar om overeind te blijven naar mijn Bescheiden Mening moet ik toch de T O mijzittende Heren Mijn Middelmatige Vinger omhoog steken  en voor de t o mij Zittende Vrouwlijke Thé-potten sla ik een Vinger-plant laten aan rukken door de daarvoor bestemde Potten baksters..
Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>