A C T U A L I T Y – Oh , nou snap ik waarom Marianne met Dieren – Riem aan de Weg en Wig van de Tweede Kamer Timmert..

Marianne Timmer door de Wolv-en geverfd van  de Dierenpartij gesignaleerd in  De Tweede – Kamer gaat  met Roedelverlof..   oh, vandaar dat ze een Dieren riem ten T E K E N  ten volle draagt en dus met Verlangens-schaps-verlof gaat  Daar Lusten de Gesignaleerd Wolven in de Gelderse Poort geen Brood van..

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>