A C T U A L I T Y- Die Jeugd van tegenwoordig hè..Trèkt z’n Vingers er al van af .. voordat

Besmettelijk Nieuws..

Steeds meer S O A  en wat zegt de Jeugd.. S O A T ? ? ! !  dat ze die Jeugd nog Condomen  Jeugd ‘T R É K T’ zich er niets van aan ..Hellen op een Glijend Vlak  Ze hebben hun vingers er al van afgetrokken voor dat ze Het V E I L I G  doen !! Laat staan om doen !! Lekker D- O M D OE N !! Maar ja, als je Besmet bent .. Sta je wel voor L U L !! EI K E L !!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>