A C T U A L I T Y – W C – Rol van Waterhoofd eh komend Staatshoofd in perken

P v d A daar heb je ze weer … wil Rol van Staatshoofd beperken.Vlgs mij is binnen die -ren-  Partij v Job  C ohen een  Koningsdrama eerder aan  de hand …Mooi Voorstel.. maar wat stelt P v d A nou nog voor ?? Partij die zegt voor de Zwakkeren op te komen… maar ze létterlijk L I N K S  laat liggen…………………………

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>