A C T U A L I T Y – Politie-Commissaris vindt Stràfmaat.. te..

Leen Schaap –  Politiecommissaris, wil ‘Inbreken’ in Wet. Want vindt de ‘Criminele Schaapjes’ te snel op het droge !  Strafmaat te  laag! volgens Interview in  Parool.  Dá’s natuurlijk een Préventief-interview om B- Engelse-toestanden te voorkomen..maar er moeten meer Criminélen voor komen met strengere Straffen .. Nou reken maar dat die Criminuééltjes die P C – afstraffen.. en dan hebben we het niet over die P C van Jort Kelder ..

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>