AC T U A L I T Y – Astroloog er niet om en Laatste Opinie-peiling over Geert Wilders..

Gelezen  dat WILDERS op een verschrikkelijke manier aan zijn eind komt vlgs Astro-loog er niet om 52 % vindt dat ie niet hoeft te matigen  En Fundamentalisten ropen nu op om als Toerist nar E U RO P A  te gaan.. en iederéén… met mes.. Het is Duidelijk : “De Méssen  worden geslepen!!’ en ik vond dat Boek over de Kruisvaarders uit mijn Jeugd nog wel zo spannend..Alleen dat Kruisverhoor met hend-begeleiding van de Priesters vond ik minder geslaagd.. Kruis-téken aan de wand …

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

5 Reacties op AC T U A L I T Y – Astroloog er niet om en Laatste Opinie-peiling over Geert Wilders..

 1. Paso Doble zegt:

  Quote “Gelezen dat WILDERS op …”

  Is het ook mogelijk om hier de bron bij te vermelden? Want ik wil hier wel graag op reageren.

 2. Paso Doble zegt:

  Met de beste wil van de wereld haal ik het niet uit de link die je aangeeft.

  za 30 jul 2011, 09:32

  Prominent Jihadist: Wilders ideaal slachtoffer
  Van onze parlementaire redactie
  AMSTERDAM – Een prominente jihadist suggereert op een islamitisch internetforum dat moslims vermomd als toerist naar Europa moeten gaan om daar Europeanen te vermoorden.

  Please Wait …

  Op het Shumukh al-Islam forum schrijft jihadist Abu Suleiman al-Nasser dat moslims een ’scherp mes’ moeten kopen als zij in Europa zijn. „Je kunt meer dan honderd mensen vermoorden. Wandel rond en kies je slachtoffers uit”, zo schrijft hij. Zelf noemt hij vooral Geert Wilders als ideaal slachtoffer. „Hij ziet er uit als een vet kalf”, aldus de extremistische moslim.

  De Algemene Inlichtingen en Veiligheidsdienst (AIVD) is ingelicht over de berichten.

  Uit een peiling blijkt ondertussen dat een kleine meerderheid van de Nederlanders (52 procent) vindt dat Wilders zijn toon over de islam niet hoeft te matigen. De PVV-leider kwam onder vuur te liggen na het drama in Noorwegen waar dader Anders Breivik een fascinatie lijkt te koesteren voor politici als Wilders.

  • Joshua zegt:

   ik kon nu net wel op de Link cliken.. en ik zie dat je het hele Artikel hier hebt geplaatst Wat ook nooit weg is .. Ik ben wel weer benieuwd,, welk Enquéte bureau dat is die zegt dat 5 2 % vindt dat Wilders moet en mag zeggen, wat ie W I L -ders..En zich niet hoeft in te houden.. Het lijkt mij, dat als je zulke Gehoorgestoorden op je af krijgt , enige Restrictie in je Woordkeus op zijn Plaats zou zijn.. om verder escaleren te voorkomen..
   Dank voor Uw Réactie

 3. Paso Doble zegt:

  “Astroloog er niet om en Laatste Opinie-peiling over Geert Wilders..

  waar kan ik dat vinden?
  Het gaat mij niet om die 52% etc, maar op bovenstaande O.P. titel.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>