A C T U A L I T Y- Kijken in de Z I E L van ?? Ha Ha Poliniettici

Kijken in de Z I E L v door CoenVerbraak bij Ha Ha Poliníet tici Réactie in één Woord Z Í E L Lig er niet wakker van Inderdaad Links komt op voor de Zwakkeren die ze in het gewone Leven überhaupt niet zien staan.. Moi Même ik dus heb zo’n Persson écht gekend.. Privé.. en die heeft twee á Drie jaar Geen Woord – ik herhaal geen Woord met mij gesproken .. Sindsdien geloof ik geen Cent  in die Partij.. die laat ik dus Hélemaal L I N K S  liggen !! Zo dat moest ik even Kwijt..

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>