A C T U A L I T Y – Invloedrijke Senator Rockefeller Wil Onder zoek bij F O X – F I X E D -N E W S van Rupert Murdoch

Murder Dochs And Watchdochs in the U S A – E N D – in Great Brittain willen maar One Thing : Hacks on Deck with Fuckeds News Specific naar R O L bij slachtoffers van 9 / 1 1 Of die ook Gehacked- Léés AAfgeluisterd zijn !! Dan hangt Barbertje volgens Dreigende Woorden van Senator

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>