A C T U A L I T Y – Schade-vergoeding van Kuttholieke Kerk

Schade-vergoeding Schedel vergoeding lijkt me meer op z’n plaats Want daar onder die Schedel is de Grootste Schade aangericht! Maar ja, als je je Hele Leven voor een Kruis moet bidden.. ja, dan is de Verleiding als je op Jezus valt erg groot om eens een Écht Kruis te Pakken.. want een Kamermeisje is ook niet meer wat het vroeger was .. hadden ze die dan vroeger in de Pastorie.. ja, wat dacht je van al die Kamer schermen Pastorie Potverdorrie…Oh , sorry Heer . mag ik  wel een Kruis-teken-aan-de-wand maken… ik zal verder mijn Vingers en mond thuis houden.. en nu snap ik waarom Het Kruisverhoor in de Schmiechtstoel zo lang duurde !!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>